Vuokra-asunto Helsingissä?

Vuokra-asunto Helsingissä?

Onko edessä muutto pääkaupunkiin, eikä vuokra-asuntomarkkinoilla ole vielä napannut? Vai oletko kokenut stadilainen, joka ei paljoa Kauppatorin lokkeja kavahda? Helsingin vuokramarkkinat saattavat kummassakin tapauksessa tuntua haastavilta – täpötäydet näytöt kun saattavat olla arkipäivää eikä vuokra-asuntoa ole helppo löytää hektisiltä vuokramarkkinoilla. Ei huolta, sillä vuokra-asunnot Helsingistä löydät varsin vaivattomasti Igglon sovelluksen kautta.

Palvelussamme vältät ruuhkaiset asuntonäytöt ja loputtomalta tuntuvan asuntoilmoitusten selailun. Homma toimii siten, että teet vuokralaisprofiilin Igglon sovellukseen ja määrittelet mistä ja millaista asuntoa etsit.  Kannattaa panostaa kattavaa profiiliin, missä kerrot itsestäsi ja vuokra-asuntotoiveistasi mahdollisimman tarkasti. Oli unelmakotisi sitten sympaattisessa Puu-Vallilassa tai meren äärellä Siltasaaressa, Igglossa voit rajata vaikka kaikki suosikkialueesi hakuympyröillä. Tämän jälkeen otat rennosti ja odotat oikean vuokra-asunnon löytävän sinut.

Vuokranantajat, joilla on toivomasi kaltainen asunto näkevät nyt profiilisi ja asuntoa koskevat toiveesi, minkä perusteella he päättävät oletko heidän asuntoonsa sopiva vuokralainen. Jos olet, niin teistä tulee match ja olet askeleen lähempänä unelmakotiasi Helsingissä! Näin vältät täysissä asuntonäytöissä juoksemisen ja löydät Helsingistä juuri sen oikean – vuokrakodin. Lataa ilmainen sovellus ja anna vuokrakodin löytää sinut.