Igglo Vuokralainen Välittäjänä | Paras tapa välittää vuokrakoti

Sinulla on jo mainio välittäjä

Kuka olisi parempi etsimään uuden vuokralaisen asuntoosi? Tunnet nykyisen vuokralaisesi. Hän tuntee asuntosi, taloyhtiön ja sen ympäristön hyvin. Hänelle on sujuvaa sopia asuntonäyttöjen ajat ja muuton aikataulu.

Kerro vuokralaisellesi palvelusta ja pyydä häntä hoitamaan homma!

commission-seal
rocket-penguin 2

Nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin. Turvallisesti.

Igglo tarjoaa nykyaikaisen tavan välittää asuntosi. Igglo Välittäjä hoitaa näytöt ja paperityöt puolestasi ja selviät halutessasi vain parilla napin painalluksella. Kaikki tämä turvallisesti, koska palvelu sisältää Igglon myöntämän Vuokranantajan Maksuturvan, joka turvaa vuokranmaksun vuoden ajan.

Käytännön asiat Igglon avulla

Igglon työkalujen avulla Igglo Välittäjä hoitaa tärkeät käytännön asiat, asunnon markkinoinin, vuokralaisen esittelyn sinulle, vuokrasopimuksen teon ja muuttotarkastuksen.

easier-than-ever
750_800x800

Pieni korvaus suuresta avusta

Vuokralainen Välittäjänä on myös edullinen vaihtoehto, se maksaa vähemmän kuin perinteisen välittäjän palkkio keskimäärin.

Palvelun hinta 750 € sisältää välittäjän työkorvauksen 500 € sekä Igglon Vuokranantajan Maksuturvan 120 €. Maksuturva turvaa ensimmäisen vuoden vuokranmaksun. Vuokranantaja voi vähentää kulut verotuksessa.

Kiinnostuitko?

Sovi vuokralaisesi kanssa välitystyöstä ja hän hoitaa hommat puolestasi.

Kaikki alkaa sillä, että vuokralaisvälittäjä täyttää toimeksiantolomakeen.

a-good-tenant

Yhteistyössä

f-001
f-002
f-004