Yksityiset vuokra-asunnot löytyvät vaivattomimmin Igglosta

Yksityiset vuokra-asunnot löytyvät vaivattomimmin Igglosta

Kun etsii yksityistä vuokra-asuntoa, on hyvä tietää, miten tämä oikeastaan eroaa muista vuokrattavista asunnoista. Yksityinen vuokra-asunto on siis yksityisen henkilön omistama, ei säätiön (esim. opiskelija-asunnot, kirkkojen asuntosäätiöt) eikä yrityksen (esim. SATO, Lumo-kodit) omistama. Yksityisen vuokra-asunnon vuokrasopimus ja -ehdot sovitaan siis henkilö- ja tapauskohtaisesti vuokranantajan ja vuokralaisen välillä lain puitteissa.

Yksityisillä vuokramarkkinoilla on välillä varsin haastavaa saada haluamansa kaltainen asunto, mutta ei mahdotonta. Haastavia ovat lukuisten asuntoilmoitusten selailu ja tupaten täydet asuntonäytöt. Myös yksityisillä vuokranantajilla on omat haasteensa: ensin pitää lukea kymmeniä asuntohakemuksia ja sitten täydessä asuntonäytössä koittaa päättää, kuka lukemattomista ehdokkaista olisi juuri hänen asuntoonsa sopivin. Se, jos mikä, on varsin haastava yhdistelmä.

Yksityisen vuokra-asunnon etsimistä helpottaa Igglo Rent. Palvelussamme vuokra-asunto löytää sinut sen sijaan, että etsisit epätoivon kourissa vuokra-asunto lukuisilta eri foorumeilta. Tee profiili Iggloon, kerro mistä ja millaista vuokra-asuntoa etsit, ja ota sitten rennosti. Kannattaa panostaa laadukkaaseen profiiliin, missä kerrot itsestäsi ja vuokra-asumiseen liittyvistä toiveistasi. Seuraavaksi vuokranantajat, joilla on sinun asuntohakuusi sopiva asunto näkevät tietosi ja päättävät tämän perusteella, oletko heidän asuntoonsa sopiva vuokralainen. Jos vuokranantaja sinua profiilisi perusteella sopivana, olette match ja olet askeleen lähempänä unelmien vuokra-asuntoasi!

Igglossa lähes kaikki vuokranantajat ovat yksityisiä vuokranantajia, joten mahdollisuutesi löytää yksityinen vuokra-asunto on suuri. Lataa ilmainen sovellus ja anna vuokrakodin löytää sinut!